Download Farming Simulator 16 APK and Manage Your Own Realistic Farm
Selamünaleyküm bugün hitman ve farmwille denedim her ikisindede obb attim oyun açılmadı video anlatim izledim aynısını yaptım olmuyor obb dosyasıni attığım halde oyuna girince indirme başarısiz oluyor
Hocam farm sim 16 nin son sürümünde anlattığınız gibi obb data işlemini yapıyorum sonra apk yi indiriyorum fakat kurulumunu yaparken uygulama yuklenemedi hatası veriyor yardımcı olursan sevinirim
farming simulator 16 apk indir
Farming simulator 16, oynaması çok ilginç bir oyundur. Çünkü bu oyun size tüm makinelerinizi ve traktörlerinizi çiftçilik yapabileceğiniz ve yönetebileceğiniz gerçekçi bir çiftçilik oyunu sunuyor. Sebzeleri ektiğiniz, hasat ettiğiniz, yetiştirdiğiniz ve ekinlerinizi satarak çiftçilik için inek ve koyun gibi farklı öğeler satın alabileceğiniz açık dünya oyunudur. Bu oyun, bir çiftlik açma hayali kuranlar için eksiksiz bir pakettir. Gelin bu oyunun özelliklerine bir göz atalım.
Farming Simulator 16 on mobile is a surprisingly full simulator that allows you to experience all the fun of harvesting your fields and managing your farm's finances. And there is far less sarcasm in that last statement than you might imagine.
What I really enjoyed about the experience was the game's balance of resource micro-management and slow paced hands-on farming. Stuffed with options and features, it is surprisingly easy to pick up, and even easier to get sucked in.